‘In je angst om momenten te missen, vergeet je hoe onmisbaar je bent voor jezelf.’

Mom. the journey is een beginpunt voor vrouwen die verliefd zijn op het moederschap, maar  vanbinnen het gevoel hebben dat ze altijd ‘aan’ moeten staan. Het moederschap kan als een tweestrijd voelen tussen de moeder en vrouw die je wil zijn. Beide verdienen liefdevolle aandacht.

In onze one day retreats bieden we je alle ruimte voor je eigen journey, waarin je je kan ontplooien, groeien en jezelf mag (her)ontdekken vanuit rust. 

We creëren een veilige, liefdevolle en warme omgeving met like minded vrouwen waarin je gestimuleerd wordt om je verlangens waar te maken. Zodat je met zelfvertrouwen en vanuit innerlijke rust je eigen excuses aan de kant kan schoppen en je levensenergie je in een stroomversnelling dichter bij je hart brengt.

De eerste stap richting het leven waar je naar verlangt…

IN DE RETREAT

 

• leg je een veilige basis voor een diepere connectie met jezelf en je verlangens

• glip je uit jouw daily rush en geniet je bewust van het moment

• ontdek je jouw nieuwe mogelijkheden

• verbind je niet alleen met jezelf, maar ook met like-minded vrouwen.

JE GAAT NAAR HUIS MET

 

• een rustig en ontspannen gevoel

• een opgeruimd hoofd en een licht hart vol levensenergie

• een opgeladen ‘batterij’ en inspiratie om keuzes te maken die bij je passen.  

• veel zin in en motivatie om de volgende stappen in jouw journey te nemen

Over Hellen

Het moederschap is mijn grootste inspiratiebron

Hi! Ik ben Hellen Lopez, oprichtster van Mom. the journey en mama van mijn zoontje Given.

Het moederschap heeft veel in mij losgemaakt: het was een natuurlijke transitie die ook een verschuiving in mijn persoonlijkheid teweeg bracht.

Ik omarmde mijn nieuwe rol als moeder helemaal, maar… ik merkte dat ik mezelf even moest terugvinden. Ik besefte dat het belangrijk is om mezelf de ruimte te geven om te zijn wie ik ben en bewust te genieten van mijn leven en gezin, om zo ook het juiste voorbeeld te geven aan mijn zoontje. Met het moederschap als inspiratiebron en een verlangen om te verbinden met gelijkgestemde vrouwen is Mom. the journey ontstaan.

Ik heb de overtuiging dat, wanneer wij ons goed voelen, we dit ook uitstralen. Het kan niet anders dan dat onze omgeving deze energie oppikt. Wanneer we meer in evenwicht zijn kunnen we vanuit innerlijke rust en vertrouwen al onze rollen vervullen en energie overhouden voor onze eigen doelen en dromen.

Met MTJ hoop ik een lichtpuntje te zijn voor de moeders die weer even op adem willen komen en weer ruimte willen maken voor zichzelf, die klaar zijn om weer op zoek te gaan naar hun levensenergie en hun eigen dromen en ambities waar te maken.

AGENDA

Ontspannen, verstilling, ontvangen, verbinden

One day retreat/ 12 juni 2022 / 09.30 – 17.00 / 

Een heerlijke selfcare dag die in het teken staat van ontspanning, verstilling, ontvangen en verbinden.

Onze one day retreat vindt plaats  op een bijzondere locatie voor ontspanning, rust & inspiratie in een bosrijke omgeving. De ideale plek om even helemaal tot jezelf te komen. Het begint al op de weg ernaartoe.  Je geniet in een relaxte en ongedwongen setting van een waardevol programma, een biologische verwenlunch en healthy snacks.

Het is een dag om te vertragen, verbinden met jouw kern, ontspannen en vanuit deze zachte vrouwelijk kracht, inzicht en helderheid te ontvangen. 

Deze retreat is in samenwerking met Liestbeth van Wingerden. 

Ben je erbij?
Liefs, Liesbeth & Hellen 

 

Dagprogramma
09.30 – Ontvangst en inloop bij Oohm
10.00 – Openingsceremonie
11.30 – Yin yoga
12.30 – Wandeling ‘verstilling’ in de omgeving
13.00 – Biologische verwenlunch 
14.00 –  Oefening in de natuur
14.45 – Journallen 
15.45 – Diepe ontspanning
16.30 – 17.00 Afsluitingscirkel

Details:
zondag 12 juni  2022
09:30 uur tot 17.00 uur.
Oohm in Vogelenzang

EARLY BIRD €177.- INCL. BTW

Omdat het bijna moededag is kun je t/m 8 mei gebruik te maken van de early bird prijs.
Je betaalt dan 177 euro i.p.v. 199 euro. Dit tarief is geldig t/m moederdag op 8 mei.
Gun jij jezelf deze fijne retreatdag ook cadeau?

INCL.

Dagprogramma

Deze exclusieve Mom.the journal en self-care e-guide

Biologische verwenlunch

De hele dag door thee, koffie en fruitwater

Fruit van het seizoen

Huisgemaakte taart of cake

Healthy snack in de middag

+ WAT VOOR KLEDING NEEM IK MEE?

Trek iets comfortabels aan, waar je je lekker in voelt. Neem een lekkere trui, warme sokken, jas en een sjaal mee voor de wandeling. Voor de yoga les is het fijn om een los broekje of sportbroek mee te nemen. 

+ WAAR VINDT DE RETREAT PLAATS

OOHM
Bekslaan 22
2112 AR Vogelenzang

+ IS HET ALLEEN VOOR MOEDERS?

De feedback na de eerste editie was heel duidelijk. Dit is voor alle vrouwen die een dagje willen ontspannen en bewuster in het leven willen staan. Alle vrouwen zijn van harte welkom.

+ WAT ALS IK NIET KAN KOMEN?

Bij een afmelding 24 uur voorafgaand aan het event bieden wij de mogelijkheid om het kaartje kosteloos bij een volgend editie in te zetten indien er een wachtlijst is. 

Omdat we van tevoren de locatie, workshops en de lunch reserveren, kunnen we helaas geen geld teruggeven. Het kaartje mag wel overgedragen worden. 

Een handje tegen jouw vingers gekruld. Huid tegen huid, versmolten en toch los van elkaar, gemaakt van dezelfde liefde. Allebei klaar om samen tussen de sterren te dansen en het universum voor jullie te winnen.

VOLGENDE RETREATS

ONE DAY RETREAT

Schrijf je in op de wachtlijst en blijf vrijblijvend als eerste op de hoogte van de eerstvolgende retreat.

De eerste stap richting het leven waar je naar verlangt…

JOUW JOURNEY

Bij MTJ stap je uit je hoofd in een veilige en warme omgeving, waar je je kan ontwikkelen en waar je jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plaats  mag zetten. Dat zorgt voor een (diepere) verbinding met jezelf en met like-minded women die elkaar inspireren om actie te ondernemen voor het creëren van het leven waar we van dromen. Want als we doen waar ons hart ligt, komen we in een bijzondere flow van levensenergie, waarmee we niet alleen onszelf, maar ook onze kinderen gelukkig maken.