persoonlijke coaching

Meer rust, zelfvertrouwen en persoonlijk groei met het moederschap als inspiratiebron.

Tijdens een coach traject krijg je alle ruimte om beter naar jezelf te luisteren en voor jezelf te zorgen. Zodat je weer bewust hoort, ziet en voelt waar je heen wil en krachtige keuzes kan maken – voor jezelf – en zo ook voor je gezin.

Je staat weer in je kracht en geeft duidelijk en liefdevol je grenzen aan. Je bruist van het zelfvertrouwen en voelt je vrij om te zijn wie je bent.  

Aan het einde van het traject durf je voor jezelf te kiezen omdat je weet dat dit jouzelf en je gezin ten goede komt. Je ervaart meer rust en energie. Je staat bewuster in het leven en je leeft voor wat je jouw kinderen in het leven wil meegeven. Door goed voor jezelf te zorgen kun je er pas werkelijk voor anderen zijn.

Vind jij balans binnen het moederschap ook een uitdaging? Sta je vaak ‘AAN’ en vind je het een uitdaging om uit die zesde versnelling te stappen?

Als moeder cijfer je jezelf al snel weg. Het leven voelt druk en overweldigend. Laat staan dat je tijd vrijmaakt voor jezelf en je persoonlijke dromen. Je belandt in een situatie waarin je veel liefde, aandacht en zorg geeft. Soms zelfs meer dan dat je te geven hebt omdat jouw batterij leeg is. In de korte momenten van stilte  voel je dat je een onbeantwoord verlangen voor zelfontplooiing met je meedraagt. Je voelt aan alles dat de vrouw in jou ook weer gezien wil worden. 

Maar hoe en waar begin je zonder je schuldig te voelen? 

Het moederschap is onlosmakelijk verbonden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij bent tenslotte het belangrijkste rolmodel voor je kinderen. 

Ik geloof dat we het moederschap als een uitnodiging mogen zien om beter voor onszelf te zorgen en dit uit te dragen. Het moederschap is een krachtige inspiratiebron  voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wanneer wij bewuster in het leven staan kunnen we op een natuurlijke manier bewuster opvoeden.

Ben jij klaar om uit die zesde versnelling te stappen en bewuster te leven? 

Holistisch coachen

Wat mag je verwachten?

Als holistisch coach begeleid ik jou naar meer rust, zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Door jezelf beter te leren kennen en te begrijpen waarom je denkt, hoe je denkt en waarom je doet wat je doet. Bewustwording van je gedrag staat centraal.

Vanuit rust en ontspanning gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Doelgericht, maar altijd met liefde en compassie voor jezelf en het proces. We onderzoeken samen waar jouw blokkades en niet helpende patronen zitten. Bewustwording stelt jou in staat om keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wilt bereiken. We maken het onbewuste, bewust zodat je het tijdens het traject kunt onderzoeken en transformeren. 

Ik loop niet voor of achter je. Ik loop naast je in jouw Journey. Zonder oordeel.

Het coachtraject is een reis naar helderheid, innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht om je persoonlijke doelen te verwezenlijken naast of binnen het moederschap. Het is een innerlijke reis waarin jij de regie neemt over jouw leven en geluk.

Dit traject geeft je inzicht in wat jou diep vanbinnen beweegt en welke keuzes je kunt maken om je leven te verbeteren en de vrijheid te ervaren om jezelf te kunnen zijn.

Als coach help ik jou op weg naar duurzame verandering. Holistisch coachen kenmerkt zich door niet alleen op mentaal niveau aan je doel te werken gaan maar ook op energetisch, emotioneel en fysiek niveau. Door op verschillende lagen te voelen en te ervaren komt er meer ruimte voor bewustwording en persoonlijke groei.

“Een van de meest bijzondere dingen aan mijn trajecten vind ik dat hetgeen dat aandacht verdient, zich áltijd aandient. Als we de grootste blokkade aanpakken, gaat de rest ook weer stromen.” 

HET LEVEN IS EEN REIS EN IK REIS GRAAG MET JE MEE.

“Alleen jij kunt jezelf op die verdiende eerste plek zetten. Als jij jezelf de moeite waard vindt, dan is dat wat je uitstraalt, aantrekt en doorgeeft. De wereld heeft je nodig. Precies zoals je bent: als jezelf.”
Neel van Lierop

Dit traject geeft helderheid, je weet wat je wilt en je weet wat je niet meer wilt en kunt hiernaar handelen. Het brengt je precies dat wat jij het hardst nodig hebt.

Stel je voor..

 • Je komt in beweging en onderneemt eindelijk actie richting je doel of verlangen
 • Je bent in staat om nieuwe keuzes te maken in lijn met jouw gevoel
 • Je wordt je bewust van belemmerende gedachten en overtuigingen die jou tegenhouden in jouw groeiproces
 • Je komt dichter bij jezelf en kunt liefdevoller handelen voor jezelf én je gezin
 • Je weet precies wat je mag loslaten en wat je mag ontvangen om je doel te bereiken
 • Je hebt meer vertrouwen in jezelf en kunt makkelijker accepteren en loslaten
 • Je bent in staat om jezelf te geven wat je werkelijk nodig hebt.
 • Je staat bewuster in het leven waardoor je op een natuurlijke manier bewuster kunt opvoeden
 • Je zit lekkerder in je vel waardoor jouw gezin meeprofiteert van jouw harmonie en welzijn.
 • Jouw hartsverlangen krijgt de nodige ruimte en het vuurtje in jou wordt weer aangewakkerd

Jolanda

“De sessies vond ik fantastisch. Het is echt een cadeau om op deze manier mezelf te hebben mogen onderzoeken en ontwikkelen. Het face tot face-contact met jou, Hellen, heb ik als onmisbaar ervaren, net als het even mogen zijn in jouw heerlijk rustige ruimte. Ik vind dat je een heel scherp waarnemingsvermogen hebt voor details, emoties, knelpunten en dergelijke. Dat zijn toch dingen die ik niet zo makkelijk bij mezelf kan opmerken. Ik waardeer mezelf nu veel meer en heb geleerd om mezelf te bedanken als ik tijd voor mezelf vrijmaak. Hierdoor voelt het veel sterker als iets dat noodzaak is en wat ik verdiend heb. Ik probeer me naar mezelf toe nu ook net zo liefdevol te gedragen als dat ik naar anderen doe en die zelfzorg voelt erg prettig. Wat ik ook fijn vond aan het traject is dat het niet ‘geitenwollensokkentraject” was. Dat was eerlijk gezegd wel mijn associatie met het Holisme op de manier zoals jij het nu hebt vormgegeven, vind ik het juist breed toegankelijk.”

Samenwerken met mij als jouw holistisch coach is altijd maatwerk

Ik kan jou alleen vertellen dat wij het gehele traject precies naar jouw behoeften inrichten.
Je ontvangt precies dat wat jij het hardst nodig hebt op dit moment in je leven.

Heb je ook regelmatig het gevoel dat je wordt geleefd? Je bent niet alleen, ik weet precies hoe je je voelt.

Het idee voor Mom.the journey is o.a. ontstaan omdat ik verlangde naar een diepere connectie met mezelf. Ik verlangde naar meer helderheid en rust middenin de hectiek die het leven en het moederschap met zich mee kan brengen.

Het gevoel dat ik werd geleefd speelde regelmatig op. Dagelijks alle ballen in de lucht houden. Mijn best doen om aan de verwachtingen en verplichtingen (deels van anderen) en van de dag te voldoen. In alle hectiek nam ik nauwelijks de tijd om weer volledig in contact met mezelf te komen en te voelen wat ik echt nodig had. Het was de hoogste tijd om te voelen, luisteren en te verbinden met mezelf. Met de geboorte van mijn zoontje is er iets in mij ontwaakt en zie ik het moederschap als een uitnodiging om mezelf opnieuw uit te vinden. Een kans om meer mezelf te mogen zijn en op mijn gevoel te durven vertrouwen. Ik mag dit doorgeven door het voor te leven en uit te dragen. Dit gun ik jou ook. 

 • Wil jij de power voelen om de regie te nemen over jouw leven?
 • Wil jij meer vertrouwen in jezelf en vrijheid ervaren? 
 • Wil jij keuzes maken die goed zijn voor jou en je gezin?
 • Wil jij handelen in lijn met jouw gevoel?
 • Wil jij je weer lekker in je vel voelen en in je eigen kracht te staan?
 • Wil jij jouw purpose ontdekken en hier stappen in maken?

Ik help je graag om op liefdevolle wijze weer de regie te nemen over jouw leven.

Voel je dat jij hiervoor ruimte mag maken?

COACH TRAJECT

Tijdens het persoonlijke coach traject werk ik met verschillende coach technieken, waaronder: NLP, Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht coachen, intuïtief coachen en andere effectieve coach technieken die direct leiden tot gevoelsmatige verdieping op het veranderproces. Thema’s als eigenwaarde, zelfvertrouwen en acceptatie komen zijn onder meer tijdens het traject aanbod. Tijdens het traject mag vertrouwen op dat wat zich aandient, aandacht verdient. 

Wat zit er in het coachingstraject?

 • Kennismakingsgesprek
 • Een uitgebreide intake
 • 7 sessies van 60 – 75 min afgestemd op jouw persoonlijke situatie en vraagstuk
 • Tweewekelijkse persoonlijke coach sessies in mijn coach ruimte of in de natuur
 • Vier maanden intensief contact
 • Tussentijdse evaluatie
 • Onbeperkt vragen stellen per mail of WhatsApp. Je mag onbeperkt contact opnemen voor feedback en vragen.
 • Praktische direct in te zetten tools en oefeningen afgestemd op jouw thema
 • Deze exclusieve journal en e-guide – write from the heart-

De investering in jezelf, jouw geluk en daarmee het geluk van je kindje(s) is 749 euro voor het all in coach traject.

Ben jij klaar om naar je intuïtie te luisteren en  je hart te volgen? Plan dan nu een vrijblijvende call in. 

749 incl. btw

EENDAAGSE COACHING 

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling.  Je ontvangt helderheid en nieuwe inzichten over waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Je ontdekt de hindernissen en belemmerende gedachten die jou ervan weerhouden next leven te gaan.  Je weet wat jouw hulpbronnen zijn en leert hoe je om kunt gaan met belemmerende gedachten en terugkerende patronen die je niet langer dienen. Het is een intensieve dag waar we om een veilige omgeving de diepte in gaan.  

Wat zit er in de ééndaagse coaching?

 • Kennismakingsgesprek via zoom 
 • Een uitgebreide intake
 • Eendaagse coaching op een locatie in de buurt van Den Haag
 • Persoonlijke coaching van 10:00 uur tot 16:00 uur op  persoonlijke situatie en vraagstuk
 • Een heerlijk lunch
 • Healthy snack, onbeperkt thee
 • Nazorg 
 • Praktische direct in te zetten tools en oefeningen afgestemd op jouw thema
 • Deze exclusieve journal en e-guide – write from the heart-

De investering in jezelf, jouw geluk en daarmee het geluk van je kindje(s) is 349 euro voor een dag.

 

Ben jij klaar om je hart te volgen? Plan dan nu een vrijblijvende call in.

349 incl. btw 

+ WAAROM HOLISTISCH?

Een holistisch coach helpt je om weer in contact te komen met je gevoel. Door Body, mind & soul als één te zien, zorg je voor meer evenwicht in je leven. Alles staat met elkaar in verbinding. Zit je emotioneel niet lekker in je vel, dan heeft dit een negatieve uitwerking op hoe je je lichamelijk voelt. Hoe jij je voelt is weer van invloed op je relaties en de verbinding en harmonie binnen het gezin.

+ HOE LANG DUURT EEN COACH TRAJECT?

Het one on one traject duurt 4 maanden daar zitten standaard 7 sessies inbegrepen.
 Je kunt ervoor kiezen om het pakket tegen een gereduceerd tarief uit te breiden naar 8 of 9 sessies wanneer je de reis wilt vervolgen. We hebben wekelijks een contact moment en tweewekelijks komen we samen in mijn coach ruimte of in overleg via zoom.

 

+ IS DIT TRAJECT VOOR MIJ?

Dit traject is voor jou als…

Je gevoelig bent voor wat anderen zeggen of vinden

Je het gevoel het dat je altijd aan moet staan

Vaker dan gewenst stress ervaart

Je regelmatig twijfelt en je onzeker voelt

Je bezig bent met de verwachtingen van anderen en dit te veel energie kost

Je veel in je hoofd zit en onrust in je lijf ervaart

Je graag iets in je leven wilt veranderen maar dit tot nu toe niet is gelukt

Je het gevoel hebt dat je er mee aan de slag mag gaan

Je regelmatig disbalans ervaart

Je het gevoel hebt dat er meer in jou zit

Je moeite hebt met grenzen aangeven

+ KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Dat is mogelijk. Je kunt in twee termijnen betalen.

Werkwijze

Plan een gratis
kennismakingsgesprek

1

Is er een
wederzijdse match?
Dan volgt er een intake 

2

Aan de slag.
De energie naar verandering
is gezet.  

3

Tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik jou meer vertellen over hoe het traject er voor jou persoonlijk uit komt te zien. 

 

Wat is jouw verhaal?
Laten we kennismaken.