persoonlijke coaching

Meer rust, zelfvertrouwen en persoonlijk groei met het moederschap als inspiratiebron. 

Door een holistisch coachtraject te doorlopen, neem jij weer de regie van jouw leven, sta je in je eigen kracht, bruis je van het zelfvertrouwen en voel je de vrijheid om jouw werkelijke zelf te zijn. 

Als moeder cijfer je jezelf al snel weg. Het leven voelt druk en overweldigend. Laat staan dat je tijd vrijmaakt voor jezelf. Je belandt in een situatie waarin je veel liefde, aandacht en zorg geeft. Soms zelfs meer dan dat je te geven hebt omdat jouw batterij leeg is. In die korte momenten van stilte voel je dat je een onbeantwoord verlangen voor zelfontplooiing met je meedraagt

Maar waar begin je?
Hoe voer je een duurzame verandering door?

Het moederschap is onlosmakelijk verbonden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw zelfvertrouwen en jouw kracht. Alles is één. Net als in het holisme. Laat het je inspireren.

Holistisch coachen

Wat mag je verwachten?

Als holistisch coach begeleid ik jou naar meer rust, vertrouwen en persoonlijke groei. Door jezelf beter te leren kennen en te begrijpen waarom je denkt, hoe je denkt en waarom je doet wat je doet. Bewustwording van je gedrag staat centraal.

Vanuit rust en ontspanning gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Doelgericht, maar altijd met liefde en compassie voor jezelf en het proces. We onderzoeken samen waar jouw blokkades en niet helpende patronen zitten. Bewustwording stelt jou in staat om keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wilt bereiken. We maken het onbewuste, bewust zodat je het tijdens het traject kunt onderzoeken en transformeren. 

Ik loop niet voor of achter je. Ik loop naast je in jouw Journey. Zonder oordeel.

Het coachtraject is een reis naar helderheid, innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht om je persoonlijke doelen te verwezenlijken naast of binnen het moederschap. Het is een innerlijke reis waarin jij de regie neemt over jouw leven en geluk.

Dit traject geeft je inzicht in wat jou diep vanbinnen beweegt en welke keuzes je kunt maken om je leven te verbeteren en de vrijheid te ervaren om jezelf te kunnen zijn.

Als coach help ik jou op weg naar duurzame verandering. Holistisch coachen kenmerkt zich door niet alleen op mentaal niveau aan je doel te werken gaan maar ook op energetisch, emotioneel en fysiek niveau. Door op verschillende lagen te voelen en te ervaren komt er meer ruimte voor bewustwording en persoonlijke groei.

“Een van de meest bijzondere dingen aan mijn trajecten vind ik dat hetgeen dat aandacht verdient, zich áltijd aandient. Als we de grootste blokkade aanpakken, gaat de rest ook weer stromen.” 

HET LEVEN IS EEN REIS EN IK REIS GRAAG MET JE MEE.

“Alleen jij kunt jezelf op die verdiende eerste plek zetten. Als jij jezelf de moeite waard vindt, dan is dat wat je uitstraalt, aantrekt en doorgeeft. De wereld heeft je nodig. Precies zoals je bent: als jezelf.”
Neel van Lierop

Geef jezelf de ruimte om jouw zingeving terug te vinden

Dit traject geeft helderheid, je weet wat je wilt en je weet wat je niet meer wilt en kunt hiernaar handelen. Het brengt je precies dat wat jij het hardst nodig hebt.

Stel je voor..

 • Je komt in beweging en onderneemt eindelijk actie richting je doel of verlangen
 • Je bent in staat om nieuwe keuzes te maken in lijn met jouw gevoel
 • Je wordt je bewust van belemmerende gedachten en overtuigingen die jou tegenhouden in jouw groeiproces
 • Je komt dichter bij jezelf en kunt liefdevoller handelen voor jezelf én je gezin
 • Je weet precies wat je mag loslaten en wat je mag ontvangen om je doel te bereiken
 • Je hebt meer vertrouwen in jezelf en kunt makkelijker accepteren en loslaten
 • Je bent in staat om jezelf te geven wat je werkelijk nodig hebt.
 • Je staat bewuster in het leven waardoor je op een natuurlijke manier bewuster kunt opvoeden
 • Je zit lekkerder in je vel waardoor jouw gezin meeprofiteert van jouw harmonie en welzijn.
 • Jouw hartsverlangen krijgt de nodige ruimte en het vuurtje in jou wordt weer aangewakkerd

Jolanda

“De sessies vond ik fantastisch. Het is echt een cadeau om op deze manier mezelf te hebben mogen onderzoeken en ontwikkelen. Het face tot face-contact met jou, Hellen, heb ik als onmisbaar ervaren, net als het even mogen zijn in jouw heerlijk rustige ruimte. Ik vind dat je een heel scherp waarnemingsvermogen hebt voor details, emoties, knelpunten en dergelijke. Dat zijn toch dingen die ik niet zo makkelijk bij mezelf kan opmerken. Ik waardeer mezelf nu veel meer en heb geleerd om mezelf te bedanken als ik tijd voor mezelf vrijmaak. Hierdoor voelt het veel sterker als iets dat noodzaak is en wat ik verdiend heb. Ik probeer me naar mezelf toe nu ook net zo liefdevol te gedragen als dat ik naar anderen doe en die zelfzorg voelt erg prettig. Wat ik ook fijn vond aan het traject is dat het niet ‘geitenwollensokkentraject” was. Dat was eerlijk gezegd wel mijn associatie met het Holisme op de manier zoals jij het nu hebt vormgegeven, vind ik het juist breed toegankelijk.”

Samenwerken met mij als jouw holistisch coach is altijd maatwerk

Ik kan jou alleen vertellen dat wij het gehele traject precies naar jouw behoeften inrichten. Je ontvangt precies dat wat jij het hardst nodig hebt op dit moment in je leven.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN COACH TRAJECT BIJ MIJ?

Ik weet hoe druk en overweldigend het leven kan aanvoelen en hoe het is om veel te moeten geven. Soms zelfs meer dan dat je hebt omdat jouw eigen batterij leeg is…

Ik weet hoe het is om een verlangen voor zelfontplooiing met je mee te dragen, maar te niet weten waar je moet beginnen om een duurzame verandering te maken…

Ik weet hoe het is om geen ruimte en tijd te ervaren omdat je als moeder alle ballen hoog moet houden… 

Ik weet hoe het voelt om niet meer tevreden te zijn en blij te worden van wat je doet. Terwijl je eigenlijk niets te klagen hebt…

Ik weet hoe het is om een verlangen te hebben om je als prille moeder te ontplooien, maar niet goed weet waar je moet beginnen… 

Ik begrijp de transitie die het moederschap met zich mee brengt. De verschuiving in je persoonlijkheid. De verwarring die dit kan veroorzaken waardoor je het even niet zo goed meer weet… 

Ik heb ervaren hoe het voelt om weinig energie en geen richting te hebben. Om uit balans te zijn en nauwelijks in contact met je lijf te zijn.

Ik weet hoe het is om vooral veel je hoofd te zitten en vrijwel altijd ‘aan’ te staan en bezig zijn met het volgende in plaats van te kunnen genieten van het moment. 

Vanuit mijn journey heb ik mijzelf krachtige methoden eigen gemaakt om met al deze gevoelens om te gaan en hier een inspiratiebron van te maken. Daarnaast heb ik de opleiding holistisch coachen succesvol afgerond bij de academie voor holistisch coachen.

Het gevoel dat ik echt leefde ontbrak.

Ik werd geleefd.

Het idee voor Mom.the journey is o.a. ontstaan omdat ik verlangde naar een diepere connectie met mezelf. Ik verlangde naar meer helderheid en rust middenin de hectiek die het leven en het moederschap met zich mee kan brengen.

Het gevoel dat ik werd geleefd speelde regelmatig op. Dagelijks alle ballen in de lucht houden. Mijn best doen om aan de verwachtingen en verplichtingen (deels van anderen) en van de dag te voldoen. In alle hectiek nam ik nauwelijks de tijd om weer volledig in contact met mezelf te komen en te voelen wat ik echt nodig had. Het was de hoogste tijd om te voelen, luisteren en te verbinden met mezelf. Met de geboorte van mijn zoontje is er iets in mij ontwaakt en zie ik het moederschap als een uitnodiging om mezelf opnieuw uit te vinden. Een kans om meer mezelf te mogen zijn en op mijn gevoel te durven vertrouwen. Ik mag dit doorgeven door het voor te leven en uit te dragen. Dit gun ik jou ook. 

 • Wil jij de power voelen om de regie te nemen over jouw leven?
 • Wil jij meer vertrouwen in jezelf en vrijheid ervaren? 
 • Wil jij keuzes maken die goed zijn voor jou en je gezin?
 • Wil jij handelen in lijn met jouw gevoel?
 • Wil jij je weer lekker in je vel voelen en in je eigen kracht te staan?
 • Wil jij jouw purpose ontdekken en hier stappen in maken?

Ik help je graag om op liefdevolle wijze weer de regie te nemen over jouw leven.

Voel je dat jij hiervoor ruimte mag maken?

COACH TRAJECT

Tijdens het persoonlijke coach traject werk ik met verschillende coach technieken, waaronder: NLP, Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht coachen, intuïtief coachen en andere effectieve coach technieken die direct leiden tot gevoelsmatige verdieping op het veranderproces. Thema’s als eigenwaarde, zelfvertrouwen en acceptatie komen zijn onder meer tijdens het traject aanbod. Tijdens het traject mag vertrouwen op dat wat zich aandient, aandacht verdiend. 

Wat zit er in het coachingstraject?

 • Kennismakingsgesprek
 • Een uitgebreide intake
 • 7 sessies van 60 – 75 min afgestemd op jouw persoonlijke situatie en vraagstuk
 • Tweewekelijkse persoonlijke coach sessies in mijn coach ruimte of in de natuur
 • Drie of vier maanden intensief contact
 • Tussentijdse evaluatie
 • Onbeperkt vragen stellen per mail of WhatsApp. Je mag onbeperkt contact opnemen voor feedback en vragen.
 • Praktische direct in te zetten tools en oefeningen afgestemd op jouw thema
 • Deze exclusieve journal en e-guide – write from the heart-

De investering in jezelf, jouw geluk en daarmee het geluk van je kindje(s) is 695 euro voor het all in coach traject.

Ben jij klaar om naar je intuïtie te luisteren en  je hart te volgen? Plan dan nu een vrijblijvende call in. 

695 incl. btw

EENDAAGSE COACHING 

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling.  Je ontvangt helderheid en nieuwe inzichten over waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Je ontdekt de hindernissen en belemmerende gedachten die jou ervan weerhouden next leven te gaan.  Je weet wat jouw hulpbronnen zijn en leert hoe je om kunt gaan met belemmerende gedachten en terugkerende patronen die je niet langer dienen. Het is een intensieve dag waar we om een veilige omgeving de diepte in gaan.  

Wat zit er in de ééndaagse coaching?

 • Kennismakingsgesprek via zoom 
 • Een uitgebreide intake
 • Eendaagse coaching op een locatie in de buurt van Den Haag
 • Persoonlijke coaching van 10:00 uur tot 16:00 uur op  persoonlijke situatie en vraagstuk
 • Een heerlijk lunch
 • Healthy snack, onbeperkt thee
 • Nazorg 
 • Praktische direct in te zetten tools en oefeningen afgestemd op jouw thema
 • Deze exclusieve journal en e-guide – write from the heart-

De investering in jezelf, jouw geluk en daarmee het geluk van je kindje(s) is 249 euro voor een dag.
Let op: Dit is een pilot prijs dat wil zeggen dat de prijs omhoog zal gaan vanaf 1 augustus 2022. 

Ben jij klaar om je hart te volgen? Plan dan nu een vrijblijvende call in.

249 incl. btw 

+ WAAROM HOLISTISCH?

Een holistisch coach helpt je om weer in contact te komen met je gevoel. Door Body, mind & soul als één te zien, zorg je voor meer evenwicht in je leven. Alles staat met elkaar in verbinding. Zit je emotioneel niet lekker in je vel, dan heeft dit een negatieve uitwerking op hoe je je lichamelijk voelt. Hoe jij je voelt is weer van invloed op je relaties en de verbinding en harmonie binnen het gezin.

+ HOE LANG DUURT EEN COACH TRAJECT?

Het one on one traject duurt 4 maanden daar zitten standaard 7 sessies inbegrepen.
 Je kunt ervoor kiezen om het pakket tegen een gereduceerd tarief uit te breiden naar 8 of 9 sessies wanneer je de reis wilt vervolgen. We hebben wekelijks een contact moment en tweewekelijks komen we samen in mijn coach ruimte of in overleg via zoom.

 

+ IS DIT TRAJECT VOOR MIJ?

Dit traject is voor jou als…

Je gevoelig bent voor wat anderen zeggen of vinden

Je het gevoel het dat je altijd aan moet staan

Vaker dan gewenst stress ervaart

Je regelmatig twijfelt en je onzeker voelt

Je bezig bent met de verwachtingen van anderen en dit te veel energie kost

Je veel in je hoofd zit en onrust in je lijf ervaart

Je graag iets in je leven wilt veranderen maar dit tot nu toe niet is gelukt

Je het gevoel hebt dat je er mee aan de slag mag gaan

Je regelmatig disbalans ervaart

Je het gevoel hebt dat er meer in jou zit

Je moeite hebt met grenzen aangeven

+ KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Dat is mogelijk. Je kunt in twee termijnen betalen.

Werkwijze

Plan een gratis
kennismakingsgesprek

1

Is er een
wederzijdse match?
Dan volgt er een intake 

2

Aan de slag. 

3

Tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik jou meer vertellen over hoe het traject er voor jou persoonlijk uit komt te zien. 

 

Wat is jouw verhaal?
Laten we kennismaken.