The journey is wat je volgt als je naar je hart luistert

The journey geeft helderheid en inzicht in wat ons innerlijk beweegt.
Ik ondersteun en begeleid je middels het online programma ‘ The journey’. Het is een inspirerende reis naar meer helderheid, rust, vertrouwen en moed om je persoonlijke dromen en ambities waar te maken naast of binnen het moederschap.

‘Mama zijn, een bron van inspiratie om meer jezelf te zijn.’

Het moederschap is een krachtige inspiratiebron om trouw aan jezelf te zijn en te doen waar je gelukkig van wordt. Elke dag is een fantastische kans om je kindje(s) te laten zien hoe je ten volste geniet van het leven op je eigen en authentieke manier. Door voor jezelf te zorgen en jezelf regelmatig op nummer één te zetten – geef je jouw kindjes een gelukkige moeder. Vanuit deze energie kun jij hun rolmodel zijn. Zij krijgen zo het beste voorbeeld en kunnen deze energie en overtuigingen overnemen voor de rest van hun leven.

Lead by example.
Haal jij alles uit
het leven?

Jouw Journey staat voor de zoektocht naar jezelf in de overgangsfase als moeder. Waarin je terug mag vallen op je vrouwelijke instinct om je leven in te richten. Je mag steeds dieper in jezelf groeien: het is een reis terug naar je essentie zodat je een veilige en krachtige basis voor jezelf creëert.

Het is een ongoing proces van vinden en zoeken, waarbij je mag bewegen om in balans te blijven. The Journey is alles wat voortkomt uit echt je gevoel volgen, en de heerlijk positieve levensenergie die zo in een stroomversnelling komt, samen met je geliefden te delen.

Stap in jouw journey

Niet langer verloren lopen in die dagelijkse chaos, maar genieten van het moment.
Niet langer uitgeteld op de bank, maar meer tijd en rust voor jezelf.
Niet meer eindeloos verlangen, maar midden in het leven van je dromen staan.

Wanneer is the journey iets voor mij?

  • Voel je je regelmatig overweldigd door de daily rush?
  • Vind je het lastig om tijd en ruimte voor jezelf te vinden? 
  • Verliefd op het moederschap maar heb je tegelijk ook een onbestemd verlangen naar meer?
  • Voel je dat er meer in jou en in het leven zit maar weet je niet waar je moet beginnen?
  • Wil jij dagelijks bewuster van het leven genieten terwijl je de energie en kracht hebt om het leven dat je verlangt te creëren?
  • Wil jij meer zelfvertrouwen, vrijheid en de energie ervaren om te doen wat je wilt?

The Journey. Het programma dat je op weg helpt om de moeder en vrouw te zijn die je graag wil zijn.

Met dit programma bied ik je de mogelijkheid om te ontdekken wat jou innerlijk beweegt, wat jouw life force is en wie jij diep van binnen wil zijn.

Je leert luisteren naar je innerlijke stem, het vertrouwen op de bouwen om te zijn wie je werkelijk bent en te doen wat jou gelukkig maakt.

Wat mag je verwachten?
In 8 modules help ik je om jouw persoonlijke journey vorm te geven en in jouw energieke flow te treden. We reizen  stapsgewijs richting jouw ideale leven.

THE JOURNEY ONLINE

Met dit programma bied ik je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier The Journey, online te volgen. In jouw sacred space, op jouw eigen tempo en met mij als accountability partner. 

Inhoud:
+ 8 online modules
    Helderheid
    Richting
    Stap in jouw toekomst
    Overtuigingen en gedrag
    Ruimte maken
    Anders denken, voelen en zijn
    Bewust creëren
    Recap
+ Ondersteunende MTJ meditatie en visualisatie download.
+ Tips en persoonlijke aanbevelingen.
+ Accountabilitypartner als stok achter de deur voor jouw journey.

Ben jij klaar om je hart te volgen?

295 incl.

Wat brengt the journey mij?

Je weet waar je nu in het leven staat, wat je wilt bereiken en hebt voor jezelf een kristalheldere visie en focus bepaald.

Je voelt je krachtig en bent in staat je eigen excuses aan de kant te schoppen en je dromen na te jagen.

Je bent in staat om zelf ruimte te creëren zonder schuldgevoel maar vanuit liefde voor jezelf en in het belang van het gezin.

Je geniet meer van het leven dat je nu hebt terwijl je een energieke flow ervaart om aan het leven van je dromen te werken.

Je weet hoe je jouw dromen en doelen tot werkelijkheid kan brengen en welke tools je kan inzetten om in een stroomversnelling te komen.

+ VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?

Bij the journey draait het om jou. Het is jouw reis, het is altijd een passend programma omdat jij je eigen richting en doelen bepaald. Jouw verlangens vormen de rode draad in dit programma.

+ IS THE JOURNEY ECHT VOOR IEDEREEN?

Het is voor iedereen die wil groeien en bloeien. Of  je nu een onbestemd verlangen hebt  of al duidelijk(er) weet wat je wil maar het nog niet je realiteit is. Dit programma heeft je helderheid, energie en vertrouwen om je moedig stapsgewijs richting jouw ideale leven te bewegen.

Het is alleen de moeite waard als je je 100% aan jezelf en het proces committeert.  Je haalt eruit wat je erin stopt.
Ben jij klaar met uitstelgedrag en BS excuses? Is het tijd om het leven te creëren waar je (stiekem) naar verlangt?

 

+ HOE LANG BEN IK GEMIDDELD BEZIG PER MODULE?

Er zijn 8 modules. Per week krijg je toegang tot één nieuwe module. Je bent 1,5 tot 2 uur per week bezig met jouw persoonlijke groei en het creëren van jouw ideale leven. Je volgt de modules in je eigen tijd en tempo. Je hebt levenslange toegang tot alle content. 

JOUW JOURNEY

Bij MTJ stap je uit je hoofd in een veilige en warme omgeving, waar je je kan ontwikkelen en waar je jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plaats mag zetten. Dat zorgt voor een (diepere) verbinding met jezelf en met like-minded women die elkaar inspireren om actie te ondernemen voor het creëren van het leven waar we van dromen. Want als we doen waar ons hart ligt, komen we in een bijzondere flow van levensenergie, waarmee we niet alleen onszelf, maar ook onze kinderen gelukkig maken.

Werkwijze

Plan hieronder een gratis
kennismakingsgesprek
en ontdek wat ik voor
jou kan betekenen.

1

Is er een
wederzijdse match?
Yes, let’s start your
journey.

2

Kies voor een 1 op 1 traject of  het online programma  The Journey. Een doorbraaksessie is in overleg mogelijk. 

3

Gun jij het jezelf om vanuit meer helderheid, liefde en vertrouwen het leven te creëren waar je tot nu toe alleen maar naar verlangt? Ben jij klaar om je weer helemaal jezelf te voelen en het leven van je dromen te creëren?

Wat is jouw verhaal?
Laten we kennismaken.