Mama, jij bent mijn held

In mijn ogen zijn alle vrouwen heldinnen. We zijn hier om te ervaren, om avonturen te beleven. Om de held of heldin in ons te (her)ontdekken, ‘simpelweg’ door ons authentieke zelf te zijn en de generaties na ons bewuster aan te sporen om vanaf kleins af aan vast te houden aan de superheld die je van nature bent.

 Ik geloof dat we allemaal puur zijn geboren en gemaakt zijn vanuit liefde. Dat we in kansen en mogelijkheden denken en het leven als 1 groot avontuur zien. Wanneer we opgroeien worden we vaak onbewust bestookt met allerlei belemmerende (zogenaamd realistische) overtuigingen die ons in een later stadium tegenhouden om te doen wat we het liefste willen. Er ontstaat een muur tussen denken en voelen en we vergeten de held in ons zelf. We gaan opzoek naar externe factoren waar we ons aan vastklampen en vasthouden voor liefde,  voor bevestiging, guidance en ons eigen geluk.  We kiezen vrij vroeg in ons leven een bepaalde richting en maken onszelf wijs dat er verder weinig andere opties zijn. Het is de bekende, veilige en meest logische weg. Toch? 

Nadat ik moeder werd realiseerde ik me dat ik iedere dag opnieuw kan kiezen over waar ik heen wil, waar ik in wil geloven, wat ik door wil geven, waar ik aandacht en energie aan geef.  Door dit geloof en vertrouwen is het voor mij mogelijk om steeds meer door die muur van separatie heen te breken en beter te voelen wat ik mag doen. Ook besefte ik dat wanneer ik voor liefde kies dat altijd in lijn staat met mijn ‘true self’ en het uiteindelijk goed uit pakt. Wanneer ik in verbinding sta met mijn intuïtie, met mijn essentie weet ik dat het leven voor mij werkt en niet tegen mij.  Door dit te beseffen en de situatie te accepteren kan ik me dankbaar voelen over waar ik sta. Heb ik vertrouwen, voel ik me goed en geniet ik meer van het leven. Tegelijkertijd heb ik meer energie om al mijn rollen te vervullen en heb ik de kracht om bewuster het leven dat ik verlang te creëren. 

 Graag bied ik je een veilige en warme omgeving aan waar je je gevoel mag gaan volgen en je weer naar je hart mag gaan luisteren. Je hebt de mogelijkheid om dit 1 op 1 te doen of samen met andere like minded vrouwen. 

 Met alle liefde ben ik je persoonlijke ‘cheerleader’. Ik ben er voor je om te ondersteunen, aan te moedigen, mee te denken en kritische vragen te stellen tijdens jouw journey. 

Stuur mij gerust een berichtje via contact of een mail naar info@momthejourney.nl

Liefs, Hellen

Kijktip: Finding Joe